vrijdag 12 november 2010

Vrijdag 12 november 2010: Pinthermometer

Heeft u de torenhoge thermometer bij het Alnovum (achter het station Almere Centrum) gezien? Hierop kunt u aflezen hoeveel mensen hebben meegedaan met de Pin en Win actie. Ikzelf pin ook altijd, het is veilig en gemakkelijk. Met deze Pin en Win actie zijn leuke prijzen te winnen, zoals een reis naar Disneyland Parijs of naar New York, een ipad, een ipod, fietsen, cadeaubonnen, enzovoort. U moet dan wel even uw bon registreren op www.pinenwinalmere.nl, dit kan tot en met 30 november.

Pinnen en winnen is een actie van Cashless Almere, een samenwerkingsverband van winkeliers- en ondernemersverenigingen, banken, Currence (merkeigenaar PIN), Koninklijke Horeca Nederland afdeling Almere, politie en gemeente. Deze partijen werken samen aan het verminderen van contant geld in de winkels en horeca. Dit verkleint de kans op overvallen.
Dit is alweer de derde Pin en Win actie en ditmaal staat het getal 100 centraal. Bij de eerste actie werden bijna 65.000 pinbonnen geregistreerd, bij de tweede ruim 75.000. Nu heeft Cashless Almere zich tot doel gesteld om 100.000 pinregistraties te realiseren. Op de grote Pinthermometer is te zien hoe ver we al zijn.

De Pinthermometer staat momenteel op 51.003 registraties. Dus de kans is groot dat het lukt, zeker als u allemaal meedoet! De actie heeft ook de bedoeling om ervoor te zorgen dat het mogelijk is om overal in Almere te pinnen. Natuurlijk kunt u ook nog met ‘gewoon’ geld betalen, maar als het aan Cashless Almere ligt geldt overal in de stad: klein bedrag? Pinnen mag!