maandag 30 maart 2009

Zondag 29 maart: Weer terug in Almere

De afgelopen dagen ben ik met 10 Almeerse gezinnen een weekend in Disneyland Resort Paris geweest. Dit op uitnodiging van Disney. Wij hebben de uitnodiging natuurlijk serieus aangepakt. Notaris John van Heldoorn heeft de loting van de scholen verrricht en vervolgens hebben we de tien scholen gevraagd om op hun eigen wijze een gezin te selecteren. Dus vertrokken we vrijdagochtend vroeg met een echte Almeerse afvaardiging naar Parijs, met de bus. Ik mocht mijn dochter en kleinzoon meenemen, wat natuurlijk geweldig was.

We hebben een geweldig weekend gehad met redelijk en meestal droog weer. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat hebben we van alles beleefd, waarbij het hoogtepunt was dat we zaterdagavond bij een echt Mickey feest mochten zijn (de opening van Mickey's Magische Jaar), waar alle disney figuren bij aan het dansen waren, met laser shows, en natuurlijk vuurwerk.
Maar misschien was voor de kids het hoogtepunt wel het daaraan voorafgaande diner, waar heel veel figuren langs onze tafels kwamen en we allemaal met ze op de foto mochten.

Wij zijn Disney dankbaar dat ze Almere gekozen hebben en ik weet zeker dat degenen die meegeweest zijn een fantastisch weekend hebben gehad.