woensdag 23 september 2009

Week 39

Een buitengewoon drukke week, maar ook een heerlijke week. De musical voor en door ambtenaren waar ik een kleine rol in mag spelen wordt nu op lokatie, in de  Topsporthal geoefend. Vrijdagavond de grote premiere in aanwezigheid van al onze collega's en in het weekend als cadeautje voor de Almeerders. En dit alles vanwege 25 jaar gemeente Almere.  
Gisteren hebben we in aanwezigheid van de koningin het geheel vernieuwde hoofdkantoor van de VNG  in Den Haag geopend. Een fantastische happening in een fantastisch gebouw. Overigens heeft koninging Beatrix als kroonprinses in de 70er jaren het kantoor geopend. Het is een gebouw met een interessante geschiedenis: gebouwd als manege, toen omgebouwd tot kerk en nu kantoor. Dat moeten we als Almeerders onthouden. Ook bij ons zullen gebouwen van functie veranderen en dat is interessant.
Ik ben nu op weg naar een voorlichtingsbijeenkomst over de mogelijke grieppandemie en dat nadat ik vanmorgen samen met Adri Duivestein en Johanna Haanstra het genootschap van hoofdredacteuren heb ontvangen om hen te vertellen over de mogelijke Schaalsprong van Almere.
Wat een vak!